ESTHER BLOKZIJL

Esther Blokzijl (1984) is in 2008 afgestudeerd in de richting privaatrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Haar afstudeerscriptie behandelde het wetsvoorstel Wet bevordering voortgezet ouderschap en zorgvuldige scheiding. 

Esther heeft tevens een HEAO-opleiding afgerond aan de Hanzehogeschool (2006). Door het volgen van verscheidene opleidingen heeft Esther niet alleen een wetenschappelijke visie op juridische geschillen, maar werkt zij ook naar praktische oplossingen en verliest zij de maatschappelijke kant niet uit het oog. 

Tijdens haar studie is Esther vijf jaar werkzaam geweest als buitengriffier van de Rechtbank Assen op de familierecht-sectie. Hier heeft zij veel kennis en ervaring opgedaan. Zij is op 28 juli 2009 beëdigd als advocaat en sindsdien werkzaam bij Hogenkamp Advocaten.

Esther is lid van de Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsadvocaten (www.verenigingfas.nl). Zij heeft de driejarige Specialisatieopleiding tot vFAS-Scheidingsmediator en de Juridische Specialisatieopleiding Familierecht met succes afgerond. Zij is een gespecialiseerd familierechtadvocaat en een erkend mediator.  

Esther is maatschappelijk betrokken en voorzitter van de oudercommissie van de kinderopvangorganisatie SKSG. 

Bij Hogenkamp Advocaten is zij werkzaam in het familierecht. Op dit rechtsgebied staat zij geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten. U kunt bij haar terecht voor de volgende onderwerpen:

E-mail: blokzijl@hogenkamp.nl